Opkomst info

Programma

De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

MEI
27-05 Om 12:00 uur is er 1 ouder per gezin welkom om te komen lunchen. De Bevers hebben in de ochtend de lunch klaargemaakt. Ook zullen de bevers u bedienen tijdens de lunch. Luncht u gezellig mee?

JUNI
03-06
Vandaag gaan we varen naar het eiland, daar zullen we spelletjes doen en lunchen. We zullen vandaag opkomst hebben van 10:45 t/m 14:00 uur. Om 14:00 uur zijn we terug bij het hek. Mocht het heel slecht weer zijn vandaag, zullen we op het scoutingterrein blijven en is de opkomst om 12:30 uur afgelopen. Dit zullen wij communiceren via de app/mail. 
10-06 Met mooi weer gaan we waterspelletjes doen. Geeft u een handdoek en zwemkleding mee? (we gaan niet zwemmen) 
17-06 Morgen is het vaderdag. Vandaag gaan we iets maken voor al die lieve papa’s.
24-06 Vandaag is de Beverdoedag meer informatie komt via een aparte brief. 

JULI
01-07
Op 29 juni was het nationale modderdag, vandaag gaan we bij Scouting al allerlei modderdingen doen, ook zullen we samen een blote voetenpad maken. De kans is groot dat je niet schoon blijft vandaag. 
08-07 Vandaag gaan we lekker buiten spelen, met goed weer ook met water. 
15-07 De laatste opkomst voor de zomervakantie, deze zullen we (traditiegetrouw) afsluiten in het Linneaushof. Meer informatie over deze dag volgt nog. 
22-07 t/m 16-9 Is er vanwege de zomervakantie GEEN opkomst. 

Groetjes van de beverleiding,
Steven Stroom (Stefan), Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna).

 

Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.