Opkomst info

Programma

De zaterdagwelpen (jongens 7 t/m 11 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 13.00-14.45 uur. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

MEI
27-05 We gaan met insignes aan de slag.

JUNI
03-06 Met mooi weer gaan we naar ons scoutingeiland Nova Zembla toevaren. Verzamelen+ophalen bij de Kolenhaven (Nieuwe Meer, Stommeerweg 2) 
10-06 We gaan met insignes aan de slag.
17-06 We zijn met deze opkomst bij de kinderboerderij Boerenvreugd. Verzamelen+ ophalen bij Beethovenlaan 118
24-06 Gewone opkomst

JULI
01-07
Met deze opkomst gaan we spelen op het water
08-07 Gewone opkomst
15-07 De laatste opkomst voor de zomervakantie, deze zullen we (traditiegetrouw) afsluiten in het Linneaushof. Meer informatie over deze dag volgt nog. 
22-07 t/m 16-9 Is er vanwege de zomervakantie GEEN opkomst. 

Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.