Opkomst info

Programma

De dolfijnen (meisjes 7 t/m 11 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.30-12.30 uur.

JANUARI
07-01
Geen opkomst ivm kerstvakantie
14-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging.
21-01 Gewone opkomst
28-01 Vorige week zijn we begonnen aan het survival insigne. Vorige week hebben we leren pionieren en vuur maken. Deze week gaan we verder aan het insigne werken, door te leren over spoorzoeken voor de juiste route. Neem voor deze opkomst een plastic tas mee.

FEBRUARI
04-02 We hebben we GEEN opkomst bij Scouting, maar gaan 's middags met alle leden van de WWB zwemmen in de Waterlelie van 15.00-16.00 uur. We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden in de hal van het zwembad. De kosten zijn 4 euro p.p. voor het zwemmen en een ijsje. Kinderen zonder zwemdiploma moeten 1 op 1 begeleid worden door een volwassen persoon (papa of mama, zij betalen ook 4 euro en krijgen ook een ijsje). Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 4 euro en krijgen ook een ijsje).
11-02 Vandaag de laatste opkomst voor het insigne, we gaan met de verzamelde spullen iets terug doen voor de natuur. We maken onze eigen insectenhotel.
18-02 Klimmen, klauteren en rennen door de gymzaal. We gaan vandaag apenkooien, informatie volgt later via de mail.
25-02 Onze creativiteit gaan we uit de kast halen, maar hopen ook op een lekker windje. We gaan vandaag onze eigen vliegers maken.

MAART
04-03 Voor het spel trefbal zijn een heleboel verschillende varianten, lukt het ons om alle varianten te spelen in een opkomst?
11-03  Hmmm…. Hopen dat het idee net zo lekker is als de uitkomst. We bakken de meest overheerlijke wentelteefjes.
18-03 Samen met de bevers trekken we eropuit en gaan ons vermaken bij FunZone in Aalsmeer. Informatie volgt later via de mail.
25-03 De jacht wordt geopend, jullie krijgen daarbij een kleine voorsprong, maar daarna komen wij direct in actie! Wij spelen tijdens deze opkomst onze eigen versie van het jachtseizoen.

APRIL
01-04 Deze opkomst houden we open zodat we de spelletjes of dingen kunnen doen waar we die dag zin in hebben. Wat zou jij graag willen doen deze opkomst
08-04 Vandaag hebben we een opkomst met thema; Pasen!
15-04 Over twee weken gaan we alweer op kamp, vandaag bereiden we ons vast voor op de leukste kampspellen.
22-04 Lukt het ons door een goede samenwerking te ontsnappen uit een escaperoom in het clubhuis?
29-04 Geen opkomst i.v.m. voorbereiding kamp

MEI
01-5 t/m 05-05 De leukste week van het hele scouting jaar, we gaan weer op kamp! Informatie volgt z.s.m. via de mail. Maar hou deze datum zeker vrij, dit wil je niet missen!
06-05 Geen opkomst i.v.m. opruimen kamp
13-05 Gewone opkomst
20-05 Geen opkomst i.v.m. Hike waar de leiding aan meedoet
27-05 Gewone opkomst


Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.